Un echilibru al cavității orale, inhibă demineralizarea dintilor (dentinei) și a smalțului și promovează remineralizarea.

Combinația câștigătoare pentru un zâmbet care durează o viață.

La fel cum corpul are nevoie de ingrijire pentru a rămâne sănătos și a arăta bine, și dinții au nevoie de îngrijire. Cu timpul, dinții își pot pierde din nutrienții necesari și din rezistența datorită procedeelor de albire, alimentelor sau băuturilor foarte acide și a procesului natural de îmbătrânire.

Protejarea și revitalizarea dinților sunt foarte importante pentru menținerea unui aspect estetic pe toată durata vieții. GC vă prezintă două tratamente stomatologice revoluționare care vă ajută să realizați acest lucru.

Ce rezultate puteți obține cu Tooth Mousse și MI Paste Plus:

 • Remineralizarea dintilor și inhibarea leziunilor carioase incipiente
 • Desensibilizare
 • În timpul și după tratamentul ortodontic, în special petelor albe
 • Oferă extra protecție, în special împotriva atacurilor acide
 • Pentru femeile gravide


Hipersensibilitatea

Antonio are diabet de tipul II. Diagnosticată recent, această boala a reprezentat un factor major care a contribuit la scăderea nivelului salivar, fapt care a condus la apariția problemelor cu dinții.

 

 

După începerea tratamentului de remineralizare realizat acasă și dupa o serie de consultatii pentru curațare și restaurare, situația s-a îmbunătățit. În combinație cu utilizarea unei paste de dinți care elibereaza triclosan (Colgate Total) și a aței dentare, utilizarea zilnică a Tooth Mousse reprezintă un element cheie al ingrijirii orale pe care Antonio o va realiza acasă pe viitor

 

Datorită îndepărtării aproape în totalitate a plăcii bacteriene, dinții săi sunt acum hipermineralizați oferind o protecție importantă împotriva viitoarelor probleme.

 

 

Primul Sistem natural de protecție

Introdus in 2002, Tooth Mousse rămâne o alegere excelentă pentru protecția împotriva atacurilor acide. Pe lângă protecția împotriva acidității și restabilirea echilibrului mineral al cavității orale în doar câteva minute, Tooth Mousse remineralizează leziunile smalțului datorită nivelului ridicat de calciu și fosfat oferit.

Tooth Mousse reprezintă modalitatea ideală de a oferi pacienților dumneavoastră o protecție totală maximă. Mulțumită RECALDENT - ingredientul sau revoluționar!

RECALDENT este derivat din caseină, proteina lactată. Cercetările recente au demonstrat faptul că efectul protector al laptelui se datorează unei părți din proteina caseinica numită fosfopeptid caseinica (CPP), care conține ioni de calciu și fosfat cum ar fi Fosfatul Amorf de Calciu (ACP).

Fosfatul de calciu este de obicei insolubil; cu alte cuvinte, alcătuiește o structură cristalina cu un pH neutru. Totuși, CPP-ul păstrează calciul si fosfatul într-un stadiu amorf, non-cristalin, asemănător componentelor salivare minerale.

Ceea ce înseamnă că, complexul CPP-ACP sau RECALDENT, reprezintă modalitatea optima de livrare a ionilor de calciu și fosfat pe suprafața dinților și în interiorul plăcii bacteriene. Pe scurt RECALDENT protejează împotriva demineralizării smalțului și, în plus, remineralizează smalțul.

Beneficiile Tooth Mousse pe scurt:

 • Oferă rezistență crescută împotriva atacurilor acide si inhibă demineralizarea dintilor și induce remineralizarea atât la suprafața dintelui cât și în interior
 • Reduce hipersensibilitatea prin obturarea tubulilor dentinari deschiși
 • Previne formarea cariilor incipiente datorită proprietăților sale anti-cariogenice
 • Remineralizarea petele albe cretoase de pe dinti, chiar și după tratamentul ortodontic


GC a luat această idee senzațională și a perfecționat-o cu ajutorul lui MI Paste Plus.
MI Paste Plus oferă toate beneficiile și gustul delicios al lui Tooth Mousse. În plus, optimizează atât transferul fluorului către smalț cât și absorbția acestuia.

Și datorită formei patentate, unice de fluor, MI Paste Plus combină re-mineralizarea și fluorizarea.

MI Paste Plus conține 900 părti la milion (ppm) de ioni de fluor. În timp ce acest ioni sunt cunoscuți pentru realizarea remineralizării, MI Paste Plus cu CPP-ACP (F) este singurul produs care oferă raportul ideal de calciu, fosfat și fluor de 5:3:1. Mi Paste Plus cu ACP (F) eliberează toți cei trei ioni necesari la formarea fluoropatitei rezistente la acid atât prin remineralizare cât și prin fluorizare.

Combinarea remineralizării și fluorizării.

Beneficiile MI Paste Plus pe scurt:

 • Protejează împotriva modificărilor pH-ului din placa bacteriană
 • Împiedică adeziunea și creșterea Streptococcus mutans și a Streptococcus sobrinus pe suprafața dintelui
 • Remineralizează leziunile smalțului (remineralizare) și ajută smalțul remineralizat să devină mai rezistent la atacurile acide
 • Optimizează modul de tansportare către smalț și absorbția fluorului

Modul de aplicare a Tooth Mousse și MI Paste Plus

Tooth Mousse și MI Paste Plus se aplică topic pe suprafețele cu risc.

 1. Mai întâi curățați dintele.
 2. Apoi întindeți o cantitate mică de produs pe suprafata dintelui cu ajutorul degetului curat sau a unui aplicator din bumbac și așteptați 3-5 minute pentru a-si face efectul.
 3. Nu clătiți.
 4. Pentru utilizarea acasă: atunci când pacientul aplică Tooth Mousse și MI Paste Plus imediat înainte de culcare, trebuie să-l lase peste noapte să se dizolve pe dinți.


Atât Tooth Mousse cât și Mi Paste Plus au la baza proteine lactate. Formula biologică este pură, prin urmare este bine tolerată. Singurele restricții sunt pacienții cu alergii la proteinele lactate sau hidroxibenzoați, prin urmare sfătuiți acești pacienți să nu utilizeze nici unul din produse.

Puteți aplica Tooth Mousse și MI Paste Plus topic și în gutieră.

La copii mici (sub vârsta de 6 ani), utilizarea lui MI Paste Plus este contraindicată deoarece are o concentrație de fluor ce depășește 500 ppm.

 

Alegerea corectă pentru indicații variate.

Apărare naturală împotriva cariilor cu Tooth Mousse

În cazul pacienților care:
- prezintă un risc cariogen scăzut spre mediu
- prezintă pete albe
- prezintă hipersensibilitate înainte și după albirea dinților
- au suferit intervenții cum ar fi detartrajul sau curățarea profesională a dinților
- sunt mai mici de 6 ani

Îmbunătățiți remineralizarea și intensificați fluorizarea cu MI Paste Plus în cazul pacienților care:

 • necesită extra protecție datorită susceptibilității cariogenice medii sau ridicate
 • sunt compromiși din punct de vedere medical
 • prezintă un mediu oral acid
 • suferă de eroziuni și reflux gastric
 • necesită ajutor datorită unui control precar al plăcii bacteriene

Fluoroza

Imaginea situației pre-tratament indică existența unei fluoroze ușoare cu dinți anteriori "ninși".

 

La sfârșitul primului tratament, opacitățile au fost reduse prin trei cicluri de demineralizare și microabaziune. O demineralizare de două minute a fost realizată pentru fiecare ciclu.

 

După 4 săptămâni de aplicare a Tooth Mousse pe timpul nopții, opacitățile rămase au fost înlocuite de smalț cu aspect normal.

 


Albire

Înainte de albire

 

Imediat după programarea inițială pentru albire petele albe sunt încă vizibile

 

La 2 săptămâni după programarea finală pentru albire și după aplicarea Tooth Mousse de 2 ori pe zi.

 


Ortodonție

Imediat după îndepărtarea bracket-ului

 

Aceste rezultate au fost obținute după o lună prin aplicarea timp de 5 minute de 2 ori pe zi.

 

După 3 luni

 

 


Tratamentul petelor albe

Înainte

 

Rezultatele după o lună de aplicare a Tooth Mousse

 

Vrei sa iti rezolvi toate problemele de dinti?

Fa primul pas si vino in cabinetul nostru stomatologic. Impreuna le rezolvam pas cu pas!