Ce trebuie sa stii despre COVID-19
Pin It

COVID-19 este boala determinata de virusul SARS-CoV-2. Din cauza globalizarii si a mijloacelor de transport moderne, virusul s-a raspandit pe tot globul intr-un timp foarte scurt.

Pin It

 

Laserul stomatologic este considerat ca fiind o modalitate precisa si eficienta  de efectuare a multor tratamente stomatologice minim invazive.

Acesta a reprezentat un mijloc de utilizare a energiei generate de lumină pentru a elimina sau modifica ţesuturile moi şi dure din cavitatea bucală.

Plasmolifting stomatolog dentist Constanta
Pin It

Plasmolifting (PRP- platelet rich plasma) este o metodă de stimulare a procesului de regenerare a pielii prin introducerea locală a formei injectabile de autoplasmă trombocitară rezultată prin centrifugarea sângelui venos al pacientului.

Pin It

Astazi as vrea sa va spun cateva cuvinte despre primii molarii permanenti, deoarece acestia sunt primii dinti definitivi care apar, trebuie sa le acordam o atentie sporita.

Pin It

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce rezolvă problemele de edentatie (lipsa dintilor) cu ajutorul implanturilor dentare.

Implantul dentar este elementul de bază, într-un mecanism de refacere a danturii. Acesta presupune o intervenție chirurgicală, prin care se inserează, pe arcada dentară, o rădăcină artificială, sub forma unei piese din titan.

Pentru ca rezultatul final să fie excelent, acordăm o atenție deosebită începutului. Implantul dentar, odată inserat, devine parte din sistem.

­