Serviciile stomatologice Esra Dental

Consultații de specialitate

Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemelor din cavitatea dumneavoastră bucală este necesară o consultație de specialitate.

În cadrul acesteia, vom discuta pe lângă problemele de sănătate generale și Nevoile – Dorințele – Așteptările dumneavoastră de la tratamentul stomatologic pe care îl veți urma.

O radiografie panoramică ne este necesară pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemelor cavității orale.
Vom realiza câteva fotografii pe baza cărora vom discuta dorințele dumneavoastră din punct de vedere estetic.

Estetica dentară este ramura stomatologiei cu cel mai mare impact asupra personalității dumneavoastră, de aceea vom discuta toate posibilitățile de tratament de care puteți beneficia în cabinetul nostru modern.

În urma examenului clinic vă vom propune mai multe planuri de tratament, iar de comun acord vom stabili realizarea unuia dintre acestea.

Vă vom putea spune care pot fi asteptările dumneavoastră la finalul acestuia.

Proteze fixe si mobile

Protetica fixa cuprinde coroane și punți dentare cu ceramică pe suport metalic sau pe suport de zirconiu (dioxid de zirconiu tetragonal stabilizat parțial cu yttriu)

Protetica mobila include protezele dentare:
- mobile totale, parțiale din acrilat sau materiale elastice
- mobilizabile (scheletate)

Implantologie

Specialitate stomatologică chirurgicală prin care dinții pierduți sau grav deteriorați sunt înlocuiți cu implanturi dentare- înlocuitor artificial din titan pentru rădăcina dintelui.

Aceasta tija metalica e ancorată în interiorul osului maxilar și are rolul de a susține unul sau mai multi dinți artificiali.

Folosim un tip de implant cu inserare transgingivala ceea ce inseamna că nu avem o intervenție sângerândă, se desfășoară fără incizie și decolarea osului, pe scurt implantul se introduce prin gingie cu anestezie locală, intervenția e similară unei extracții dentare sau nici atât.

Se introduce implantul în os și în funcție de situație se face și un dinte provizoriu sau proteză provizorie cu care pacientul pleacă acasă. Deci intervenție rapidă, fără durere.

Inhalo sedare

Sedarea sau inhalosedarea nu este același lucru cu anestezia generală. Sedarea va face să vă simțiți foarte relaxați. Sedarea va fi completată de anestezie locală injectată pentru a amorți zona ce trebuie operată. Veți fi capabili să vorbiți și să răspundeți la instrucțiuni. Nu veți adormi.

Dacă inhalo-sedarea nu este ceea ce vă imaginați dumneavoastră că este sau dacă doriți mai multe informații vă rugăm contactați-ne.

Află mai multe despre inhalo sedare

Ortodonție adulți și copii

Se ocupă de alinierea dinților și așezarea în poziție corectă a maxilarelor. Dinții frumos aliniați, drepți nu țin numai de estetică ci și de sănătate dentară, dinții înghesuiți sunt greu de curățat și predispuși la carii și afecțiuni parodontale.
- ortodonție vestibulară, linguală, mobilă
- aparate funcționale,
- implanturi ortodontice

 Tipuri de aparate dentare

  1. Aparat metalic Forestadent - cei mai mici bracketi din lume la ora actuala. Aparatul metalic transmite cel mai bine fortele ortodontice astfel incat tratamentul dureaza mai putin 
  2. Aparat fizionomic safir- American ortodontics- Radiance
  3. Aparat autoligaturant Damon - sisitem special de inchidere si se adreseaza persoanelor care nu pot veni lunar la activari
  4. Sistem Clear Aligner - pentru corectii mici si medii ale anomaliilor dentare cu gutiere transparente ce nu pun probleme estetice
  5. Aparat lingual Incognito - aplicat lingual, destinat persoanelor care doresc sa nu se vada deloc aparatul dentar
  6. Aparat mobilizabil- conceput in diferite forme si culori.

Estetică dentară

Specialitate stomatologică cu succes tot mai mare în ultimul deceniu, care prin îmbunătățirea aspectului fizic ridică încrederea în sine. Zâmbitul trebuie să fie o experiență plăcută, fericită nu stresantă sau stânjenitoare, avem posibilitatea de a transforma dinții albi și sănătoși într-o carte de vizită de succes.

Estetică facială

  • injecții cu acid hialuronic
  • injecții cu botox

Ai o nelămurire?

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne adresa o intrebare.

Please type your full name.
Te rog completează Prenumele tău.
Invalid email address.
Scrie-ne ce anume vrei să afli si noi îți răspundem
Pentru a merge mai departe este obligatoriu sa acceptati termenii si conditiile respectiv politicile site-ului
Va rugam sa bifati "Nu sunt robot"!

­