este format din 2 părți: ➡️coroană și rădăcină ✅ este fixat într-un os, numit os alveolar

O metodă modernă non-invazivă de prevenire a cariei dentare eficientă și nedureroasă e o procedură ce poate fi realizată atât pe dinții temporari, cât și pe cei...

Demineralizarea dinților este stadiul incipient al cariei, situate la nivelul superficial al smalțului.

Cabinetul de stomatologie Esra Dental Clinic a fost dotat astăzi cu un echipament de ultimă generație utilizat în profilaxie, unic în Constanţa.

Airflow Prophylaxis Master EMS+Airflow Station+ este o solutie pentru îndepărtarea eficientă şi fără durere a plăcii bacteriane supra şi subgingivale respectiv a tartrulului supra şi subgingival, prevenirea parodontozei și menținerea sănătății dinților, creat pentru o utilizare profesională intensivă. Acest sistem de profilaxie este realizat în Elveția de către EMS Research Center după ce au fost parcurse peste 100.000 de ore de teste tehnice și clinice în colaborare cu profesioniști de top în domeniul stomatologiei și reprezintă o premieră pentru orașul Constanța.

 

V-ati intrebat vreodata de ce in igiena orală periajul dinţilor trebuie suplimentat şi cu folosirea aţei dentare si a apei de gură?

1. Prima vizită la dentist se poate face la 4 luni sau după erupția primului dinte temporar

Astfel părintele va fi consiliat și i se va arata cum se realizează igiena oro-dentară a bebelușului (sau după caz bebelușilor). În cabinetul Esra Dental vă vom da în scris pașii ce trebuiesc urmați.

Vrei sa iti rezolvi toate problemele de dinti?

Fa primul pas si vino in cabinetul nostru stomatologic. Impreuna le rezolvam pas cu pas!

­