Un echilibru al cavității orale, inhibă demineralizarea dintilor (dentinei) și a smalțului și promovează remineralizarea.

Combinația câștigătoare pentru un zâmbet care durează o viață.

Dinții temporari (de lapte) sunt parte importantă în etapa premergătoare apariției dinților definitivi.

În ce situații este nevoie de extracție?

  • cand dinții sunt distruși de carii și nu mai pot fi tratați;
  • cand dinții sunt fracturați la nivelul rădăcinilor;
  • dinții cu parodontită marginală cronică profundă (paradontoză) și mobilitate mare;
  • dinții temporari/de lapte care întârzie apariția celor definitivi;
  • dinții care împiedică reașezarea dinților pe arcadă din punct de vedere ortodontic;
  • molarii de minte

Sunt un înveliș ceramic subțire, dar foarte rezistent, care se aplică peste suprafața vizibilă a dinților și sunt folosite pentru a corecta sau/și îmbunatăți aspectul;

Laserul este un instrument extrem de eficace în reducerea durerilor postoperatorii și a celor asociate cu articulația temporo-mandibulară, a durerilor cauzate de diverse leziuni orale, a aftelor și a herpesului bucal;

Cum definim bruxismul?

Bruxismul este o scrâșnire, frecare sau chiar încleștarea dinților în mod inconștient, obicei care îi aduce drept efecte deteriorarea stării dinților. Bruxismul este cunoscut popular drept “scrâșnit din dinți”.

✅ se realizează cu un gel care conține peroxid de carbamidă ( substanța de albire) în concentrație mică , nitrat de potasiu și fluor (acestea au o acțiune desensibilizantă)

“Petele albe” de pe dantură sunt o problemă cu care se confruntă mulți pacienți. Ele pot crea disconfort în cele mai firești situații ale vieții, cum ar fi atunci când zâmbiți. 

La fel ca cea acută, apare la nivelul parodonțiului apical (vârful rădăcinii/ radăcinilor unui dinte)

Aceasta apare la nivelul parodonțiului apical (vârful rădăcinii/ radăcinilor unui dinte) sub forma unui proces inflamator, ca o complicație a inflamației pulpare (pulpită)

În interiorul fiecarui dinte, sub dentină și smalț, se găsește o zonă denumită pulpă dentară. Aceasta are în componența sa celule, nervi și vase de sânge.

Vrei sa iti rezolvi toate problemele de dinti?

Fa primul pas si vino in cabinetul nostru stomatologic. Impreuna le rezolvam pas cu pas!

­