Pin It

Ce trebuie sa stii despre COVID-19
Pin It

COVID-19 este boala determinata de virusul SARS-CoV-2. Din cauza globalizarii si a mijloacelor de transport moderne, virusul s-a raspandit pe tot globul intr-un timp foarte scurt.

Pin It

Există mai multe soluții pentru tratarea dinților galbeni. Una dintre acestea ar fi albirea dintilor. Totuși înainte de această procedură se vor evalua cauzele îngălbenirii dinților pentru a se determina care din produsele de albire oferă cele mai bune rezultate.

Pin It

Pin It

Astazi aducem in discutie igienizarea dentara profesionala, si ne-am propus sa raspundem la urmatoarele intrebari:

  • Ce este igienizarea dentara?
  • Care sunt etapele igienizarii dentare?
  • Care sunt diferentele intre airflow-ul traditional si solutia gasita in cabinetul nostru?
  • Cat de des este recomandat sa apelam la un periaj dentar profesional?
  • Cum arata dintii inainte si dupa igienizarea?

 

Pin It

Cabinetul stomatologic Esra Dental Clinic a fost dotat astăzi cu un echipament de ultimă generație utilizat în profilaxie, unic în Constanţa.

Airflow Prophylaxis Master EMS+Airflow Station+ este o solutie pentru îndepărtarea eficientă şi fără durere a plăcii bacteriane supra şi subgingivale respectiv a tartrulului supra şi subgingival, prevenirea parodontozei și menținerea sănătății dinților, creat pentru o utilizare profesională intensivă. Acest sistem de profilaxie este realizat în Elveția de către EMS Research Center după ce au fost parcurse peste 100.000 de ore de teste tehnice și clinice în colaborare cu profesioniști de top în domeniul stomatologiei și reprezintă o premieră pentru orașul Constanța.

Pin It

Imediat dupa incident am aplicat un tratament cu laser folosind piesa LLLT (low level laser therapy), asupra unui traumatism la nivelul buzei inferioare la un copil de 10 ani. 

Pin It

Ne-am modernizat cabinetul, drept urmare a venit momentul in care trebuie sa ne despartim de scaunele unde peste 500 de pacienti au fost tratati.

Astfel oferim spre vanzare 2 scaune stomatologice (unituri dentare): 

Pin It

 

Laserul stomatologic este considerat ca fiind o modalitate precisa si eficienta  de efectuare a multor tratamente stomatologice minim invazive.

Acesta a reprezentat un mijloc de utilizare a energiei generate de lumină pentru a elimina sau modifica ţesuturile moi şi dure din cavitatea bucală.

Plasmolifting stomatolog dentist Constanta
Pin It

Plasmolifting (PRP- platelet rich plasma) este o metodă de stimulare a procesului de regenerare a pielii prin introducerea locală a formei injectabile de autoplasmă trombocitară rezultată prin centrifugarea sângelui venos al pacientului.

Pin It

Astăzi vom discuta despre vizita la bunul nostru prieten: medicul dentist sau stomatologul.

Pin It

Astazi as vrea sa va spun cateva cuvinte despre primii molarii permanenti, deoarece acestia sunt primii dinti definitivi care apar, trebuie sa le acordam o atentie sporita.

­