Pin It

Există mai multe soluții pentru tratarea dinților galbeni. Una dintre acestea ar fi albirea dintilor. Totuși înainte de această procedură se vor evalua cauzele îngălbenirii dinților pentru a se determina care din produsele de albire oferă cele mai bune rezultate.

Pin It

Astăzi vom discuta despre vizita la bunul nostru prieten: medicul dentist sau stomatologul.

Pin It

Un echilibru al cavității orale, inhibă demineralizarea dentinei și a smalțului și promovează remineralizarea.

Combinația câștigătoare pentru un zâmbet care durează o viață.

Pin It

Frica de stomatolog sau dentofobia este o problema din ce in ce mai des intalnita. De foarte multe ori, pacientii ajung in ultimul moment pe scaunul stomatologic tocmai din aceasta cauza, iar problemele care mai ieri erau minore, ajung sa le dea o sumedenie de batai de cap.

Pin It

 

Igiena orala corecta are ca principal scop indepartarea eficienta a placii bacteriene de pe dinti si prevenirea acumularii acesteia si a transformarii ei ulterioare in tartru dentar prin mineralizare.

Placa dentara este un strat invizibil, un biofilm care se depune pe suprafata dintilor, gingiei, mucoasei bucale si a lucrarilor dentare dupa fiecare masa. Este principala cauza de imbolnavire a dintilor si gingiilor. Aceasta placa bacteriana se populeaza cu bacterii, celule epiteliale, leucocite etc , apoi metabolizeaza zaharoza din alimente producand acizi organici ce scad ph-ul local.

­