Cabinetul de stomatologie Esra Dental Clinic a fost dotat astăzi cu un echipament de ultimă generație utilizat în profilaxie, unic în Constanţa.

Airflow Prophylaxis Master EMS+Airflow Station+ este o solutie pentru îndepărtarea eficientă şi fără durere a plăcii bacteriane supra şi subgingivale respectiv a tartrulului supra şi subgingival, prevenirea parodontozei și menținerea sănătății dinților, creat pentru o utilizare profesională intensivă. Acest sistem de profilaxie este realizat în Elveția de către EMS Research Center după ce au fost parcurse peste 100.000 de ore de teste tehnice și clinice în colaborare cu profesioniști de top în domeniul stomatologiei și reprezintă o premieră pentru orașul Constanța.

Abordarea speciala a clinicii noastre se face din perspectiva medicinii holistice, de aceea insistăm foarte mult în procesul de prevenție, igienizare și tratamente optime adaptate fiecarui pacient. De asemenea suntem de părere că reușita tratamentului depinde de relația creată dintre pacient si doctor din primele ședințe.

Studiile arată că oricât de consecvent ai fi in periajul dentar, este necesară curățarea plăcii bacteriene cel puțin o dată la 6 luni.

Beneficiile tehnicii dentare de curățare profesională cu Airflow:

Printre numeroasele beneficii oferite de această tehnologie enumerăm:

  • procedură non-invazivă, smalțul nu este afectat;
  • precizie ridicată;
  • folosește tehnologia NO PAIN;
  • foarte eficient în procesul de curățare al aparatelor dentare fixe;
  • previne apariția gingivitelor, cariilor secundare, parodontozei, etc.;
  • curăţarea profesională a implanturilor;
  • igienizarea spațiilor interdentare și a zonelor greu accesibile (măsele de minte)
  • Inlătura placa bacteriana și petele, contribuind la redarea albului natural.

  

 

airflow vs detartarj manual

airflow vs detartarj manual 

 

 

 

Nu te-ai convins?

Afla mai multe despre ce presupune igienizarea dentara profesionale si care sunt pasii spre obtinerea zambetului perfect.

 

 

 

Vrei sa iti rezolvi toate problemele de dinti?

Fa primul pas si vino in cabinetul nostru stomatologic. Impreuna le rezolvam pas cu pas!