Cabinet Stomatologic Esra Dental Clinic

Daca sunteti in căutarea unui dentist in Constanta care sa imbine arta stomatologica cu tehnologia moderna si totodata sa fie o persoana apropiata de pacient atunci ati nimerit unde trebuia.

Noi credem ca vizitarea unei clinici dentare este ceva ce multi oameni gasesc a fi intimidant si vrem ca la noi sa va simtiti relaxati, de aceea am creeat o atmosfera placuta.

In clinica noastra oferim o gama larga de tratamente: incepand cu urgente stomatologice pana la implanturi dentare sau chiar estetica faciala (atenuarea ridurilor cu acid hialuronic si botox).

La noi puteti sa va aduceti copiii pentru un control stomatologic chiar de la varste fragede, sa le tratam micile probleme si sa ii invatam sa isi ingrijeasca dantura de mici pentru a avea un zambet fermecator cand vor creste mari.

Atat pentu cei mari cat si pentru cei mai mici realizam tratamente stomatologice de la simple carii dentare pana la restaurarea complexa si refacerea zambetului, tratamente de albire sau tratamente ortodontice, in functie de situatie.

Echipă

Esra Beghim Medic Specialist Stomatologie Generală

Esra Beghim

Medic Specialist Stomatologie Generală

Stan Georgiana Asistent Medical

Stan Georgiana

Asistent Medical

Mila Angela Igienist dentar

Mila Angela

Igienist dentar

Te vrem in echipa noastra

Hai in echipa noastra

De ce să alegeți serviciile noastre?

Informare continuă

Investim constant în aparatură și în tehnici dentare pentru ca pacienții noștri să beneficieze de servicii stomatologice profesionale. Suntem mereu la curent cu ultimile idei prezentate la conferințele medicale naționale și internaționale.

Promovăm Igiena Orală în școli

Suntem de părere că educația privind igiena orală trebuie realizată de la vârste fragede, iar în acest sens am inființat Fundația Zâmbește Sănătos pentru a merge în școli si a-i învăța pe cei mici cum trebuie să aibe grijă de dințișori.

Ne dorim zâmbete frumoase

Pentru că avem răbdare cu cei mici și ne dorim ca experiența stomatologică să fie una cât mai plăcută și educativă, astfel încât vizita la doctorul stomatolog să vină din partea copilului

­