Cabinet Stomatologic Esra Dental Clinic

Daca sunteti in căutarea unui dentist in Constanta care sa imbine arta stomatologica cu tehnologia moderna si totodata sa fie o persoana apropiata de pacient atunci ati nimerit unde trebuia.

Noi credem ca vizitarea unei clinici dentare este ceva ce multi oameni gasesc a fi intimidant si vrem ca la noi sa va simtiti relaxati, de aceea am creeat o atmosfera placuta.

In clinica noastra oferim o gama larga de tratamente: incepand cu urgente stomatologice pana la implanturi dentare sau chiar estetica faciala (atenuarea ridurilor cu acid hialuronic si botox).

La noi puteti sa va aduceti copiii pentru un control stomatologic chiar de la varste fragede, sa le tratam micile probleme si sa ii invatam sa isi ingrijeasca dantura de mici pentru a avea un zambet fermecator cand vor creste mari.

Atat pentu cei mari cat si pentru cei mai mici realizam tratamente stomatologice de la simple carii dentare pana la restaurarea complexa si refacerea zambetului, tratamente de albire sau tratamente ortodontice, in functie de situatie.

Esra Beghim - Dr. Specialist Stomatologie Generală Esra Dental Clinic Esra Beghim - Dr. Specialist Stomatologie Generală Esra Dental Clinic
Octavian Stancu - Dr. Parodontolog Cabinet stomatologic Esra Dental Clinic Octavian Stancu - Dr. Parodontolog Cabinet stomatologic Esra Dental Clinic
Microscop Operator Cabinet stomatologic Esra Dental Clinic Microscop Operator Cabinet stomatologic Esra Dental Clinic
Microscop Operator Cabinet stomatologic Esra Dental Clinic Microscop Operator Cabinet stomatologic Esra Dental Clinic

Echipă

Esra Suliman (Beghim) Medic Specialist Stomatologie Generală

Esra Suliman (Beghim)

Medic Specialist Stomatologie Generală

Aspru Mara Elena Asistent Medical

Aspru Mara Elena

Asistent Medical

Octavian Stancu Medic Parodontolog

Octavian Stancu

Medic Parodontolog

Giumacai Aidis - Asistent Medical

Giumacai Aidis

Asistent Medical

Deniz Udrea - Medic Rezident Chirurgie Dento-Alveolara

Deniz Udrea

Medic Rezident Chirurgie Dento-Alveolara

Te vrem in echipa noastra

Hai in echipa noastra

Mila Angela Igienist dentar

Mila Angela

Igienist dentar

De ce să alegeți serviciile noastre?

Informare continuă

Investim constant în aparatură și în tehnici dentare pentru ca pacienții noștri să beneficieze de servicii stomatologice profesionale. Suntem mereu la curent cu ultimile idei prezentate la conferințele medicale naționale și internaționale.

Promovăm Igiena Orală în școli

Suntem de părere că educația privind igiena orală trebuie realizată de la vârste fragede, iar în acest sens am inființat Fundația Zâmbește Sănătos pentru a merge în școli si a-i învăța pe cei mici cum trebuie să aibe grijă de dințișori.

Ne dorim zâmbete frumoase

Pentru că avem răbdare cu cei mici și ne dorim ca experiența stomatologică să fie una cât mai plăcută și educativă, astfel încât vizita la doctorul stomatolog să vină din partea copilului

­