Astăzi vom discuta despre vizita la bunul nostru prieten: medicul dentist sau stomatologul.

Fiecare om trebuie să aibă un dentist bun şi foarte drăguţ pentru ca atunci când merge la controlul stomatologic periodic sa-i facă plăcere.

Aş vrea sa îţi reamintesc că este mult mai bine să previi decât să tratezi, aşa că ar trebui sa-ţi faci chiar azi o programare la cabinetul stomatologic!

Dacă te întrebi ce înseamna să previi, ei bine este foarte simplu!

Să ne gândim la carii! Cariile se dezvoltă iniţial fără a fi foarte vizibile pe suprafeţele dinţilor, astfel încât, dacă te vei uita în oglindă, s-ar putea să nu observi nimic în neregulă. Însă, medicul dentist, prin tehnologii minim invazive, poate să detecteze cariile chiar şi atunci când ele nu se văd cu ochiul liber şi te poate ajuta prin sfaturile sale să te protejezi mai bine, astfel încât sa opreşti evoluţia lor.
Mai exact, vei preveni apariţia unor probleme mai serioase... nu-i aşa ca e simplu?

Totodată, trebuie să ştii că periajul corect, precum şi folosirea aţei dentare şi a apei de gură ne ajută să prevenim cele mai multe din probleme de sănătate orală.
Pentru a avea un zâmbet de invidiat, tot ce trebuie să faci este să îţi vizitezi periodic medicul dentist pentru a-ţi explica cum să te periezi corect şi ce alte metode de igienă să mai foloseşti.

Cel mai bine este să mergi la prietenul tău, dentistul, din 3 în 3 luni dar, dacă simţi că ceva este în neregulă cu dinţii sau gingiile tale, trebuie să ajungi imediat la cabinetul său. Nu lăsa o mică problema să devină în timp o problema mare şi, mai ales, dureroasa!

Niciodată să nu te temi de medicul dentist! La controlul periodic, chiar dacă va fi necesar un tratament, medicul tău va elimina pericolul, fară durere! Tot el îţi va spune dacă dinţii tăi se dezvoltă normal sau daca ai nevoie de un mic “ajutor” din partea unui aparat ortodontic, adică un dispozitiv inteligent care se aplică de către un medic specializat. Acest aparat te ajută să capeţi un zâmbet perfect, dacă dinţii tăi cresc mai inghesuiţi sau, dimpotrivă, mai spaţiaţi.

Nu uita că medicul tău dentist are întotdeauna secretul pentru dinţi puternici şi zâmbete sănătoase şi cu tehnicile, instrumentele şi cunoştinţele lui, va face să dispară, fară durere, orice problemă!

Ce-ar fi să vii săptămâna viitoare la un control stomatologic?

Vrei sa iti rezolvi toate problemele de dinti?

Fa primul pas si vino in cabinetul nostru stomatologic. Impreuna le rezolvam pas cu pas!